Vakantiehuizen

Op deze pagina treft u een link naar onze blog met reisverhalen, recepten en regio restaurants. Ook vindt u per regio informatie over het gebied en de vakantiehuizen die wij daar verhuren. Heeft u vragen, laat het ons weten:

Er staan ruim 3000 vakantiehuizen en vakantie villa’s in Italië op deze website, bijvoorbeeld een ruim aanbod aan vakantiehuizen in Toscane, vakantiewoningen aan de Toscaanse kust of agriturismo’s in het binnenland van Toscane. Ook bieden we gezellige agriturismo’s of vakantievilla’s in Umbrië aan, evenals betaalbare luxe villa’s in de Marche, kindvriendelijke vakantieparken aan het Gardameer, appartementen aan de bloemenriviera of vakantiehuizen aan de Amalfikust.

Het kan echter zijn dat u door het grote aanbod “door de bomen het bos niet meer ziet”. Geef dan duidelijk door wat voor vakantiehuis in Italië u zoekt, dan zoek ik voor u. Ik ken na 22 jaar elke Italiaanse regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven.

20 jaar geleden begon ik aan dit avontuur. Na een studie Italiaans vond ik het tijd e.e.a. in de praktijk te brengen en plande een vakantie op een Agriturismo in Umbrië. Na twee weken was ik niet alleen uitgerust maar was ik, voor dat ik het mij goed besefte, een reisbureau begonnen.

vakantiehuizen huren
vakantiehuizen huren

Vakantiehuizen Italië

De eigenaar van de Agriturismo was onder de indruk dat iemand van 45 jaar voor de lol Italiaans had gestudeerd. Hij bood mij een agentschap aan met 10 Agriturismo ’s die ik vol verve aan de man bracht. In het begin via fotokopieën van de foto’s die ik ter plaatse van de huizen maakte. Behoorlijk arbeidsintensief en in 1998 was ik één van de eerste online vakantieaanbieders.

Het geheel is dus uit de krachten gegroeid, maar de passie is er niet minder om. Ik ken nog steeds bijna elk huis en bezoek met veel plezier twee keer per jaar onze locaties en regio’s. Zo verzamel ik zo veel mogelijk informatie van de huizen en regio om klanten goed te kunnen adviseren. Inmiddels werken we met een klein team van enthousiaste medewerkers.

Zij helpen met de administratie, Social media en de website. Een mooi vakantiehuis voor klanten zoeken, doe ik nog altijd met heel veel plezier zelf! Ik zoek de mooiste Agriturismo ‘s, wijnboerderijen en vakantiehuizen met zwembad in Italië.

Vakantiehuizen verhuur

Geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter, maar zeker ook op de gastvrijheid van de eigenaren. In sommige gevallen is het zelfs de mama della Casa die voor haar gasten kookt.

Nuttige links
Nuttige links