Toscane

Toscane is rijk aan geschiedenis, cultuur en schitterende landschappen! Natuur, Chianti wijnen en heerlijk eten zijn enkele elementen die typerend zijn voor deze Italiaanse regio. Het afwisselende schilderachtige landschap met wijnhellingen, groene valleien en olijfbomen in combinatie met middeleeuwse vestigingen en eeuwenoude stadjes zorgen voor een ongelofelijke vakantie in Italië. Of je nu gezellig met het hele gezin of romantisch met zijn tweetjes gaat, in deze veelzijdige regio is het genieten voor jong en oud! Duik in ons aanbod en boek een vakantiehuis in Toscane voor een heerlijk weekje weg.

Vakantie in Toscane

Uw vakantiehuis in Toscane ligt vaak landelijk en centraal zodat je de hele regio kunt ontdekken tijdens uw vakantie. Naast de schilderachtige wijnhellingen en groene valleien, beschikt het gebied ook over rustige bossen en bergen. Ook kun je heerlijk bijkomen in een vakantiehuis aan zee. Vergeet immers niet de lange kustlijn met mooie stranden en gezellige badplaatjes als Viareggio, Castiglione della Pescaia en Porto Santo Stéfano. Ieder stadje heeft iets authentieks en het Toscaanse landschap staat vol prachtige monumenten en kerken. De inwoners laten je graag kennismaken met typische Toscaanse gerechten en de natuur nodigt je uit voor een heerlijk ontspannen wandeling door de heuvels. Boek een villa in Toscane en droom weg in het schilderachtige landschap rondom je vakantiehuis.

Ontdek de Italiaanse cultuur tijdens uw vakantie in Toscane!

Tijdens je vakantie in Toscane moet je zeker eens de rijke geschiedenis met haar wereldberoemde kunstschatten bewonderen! Toscane – en in het bijzonder Florence – is de bakermat van de Renaissance met kunstenaars als Brunelleschi, Donatello en Masaccio. Vanuit je vakantiewoning Toscane ontdekken, daar hoort een bezoek aan de prachtige stad Florence, de hoofdstad van Toscane, natuurlijk ook bij.

Ook Siena heeft veel in huis voor een enerverend dagje weg. Vergeet bij een bezoek aan deze prachtige Toscaanse stad vooral je fototoestel niet, want de bezienswaardigheden als het Piazza del Campo, de typische straatjes en steegjes en de Duomo van Siena zijn zeker de moeite waard om vast te leggen. Ook Volterra, Lucca en natuurlijk Pisa zijn steden die je niet mag vergeten tijdens uw vakantie in Toscane. Bezoek je graag een museum? Dan zit je in deze regio goed want er is hier voor ieder wat wils. Na een fascinerend dagje vol cultuur is het vervolgens aangenaam ontspannen in je vakantiehuis in Toscane. Heb je al een keuze kunnen maken? Boek een huisje in Toscane en je verveelt je geen moment.