Autorijlessen

Heb je geen haast met je rijbewijs maar je wilt al wel vast beginnen met je autorijlessen? Dan is onze standaard rijopleiding iets voor jou! Tijdens deze rijopleiding bepaal je zelf hoeveel rijlessen je per week volgt. Veel leerlingen kiezen ervoor om 1 of 2 keer per week rijles te volgen. Het is mogelijk om direct het CBR praktijkexamen vast te leggen.

Het nemen van een proefles in de auto is voor ons een goede manier om in te schatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te behalen. We willen je natuurlijk zo veilig mogelijk de weg op sturen. Uiteraard is elke leerling anders en heeft de een meer tijd nodig dan de andere. Wacht niet langer en meld je direct aan voor een gratis intake-les.

Ook hiervoor zijn er geen wachttijden, dus heb je binnen 2 dagen al je eerste autorijles! Bij autorijschool zorgen we ervoor dat je snel en gemakkelijk je rijbewijs kunt halen. Ook doen wij er alles aan om deze ervaring zo leuk mogelijk voor je te maken. Met ruim 10 jaar ervaring weten wij welk pakket het beste bij jou past nadat je een proefles hebt gehad. Opfriscursus autorijden Leiden.

Na de proefles heb je een duidelijk beeld van een pakket dat past bij jou. Je kunt direct aan de slag gaan met het geadviseerde pakket. Je kunt ook eerst beginnen met losse rijlessen, in dit geval kun je later altijd nog beginnen met het pakket. Opfris rijles Leiden de instructeur zal een examendatum reserveren. Uiteraard gebeurt ook dit in overleg met jou. De examendatum is een goede houvast voor het inplannen van de rijlessen Leiden.

De benodigde lesuren worden verspreid over de lesperiode. Belangrijk om te weten: het theorie-examen moet zijn behaald voordat je een praktijkexamen kunt afleggen. Kijk je het liever even aan voordat de examenmomenten gereserveerd worden? Dat is bij ons geen probleem. Je kunt in een rustig tempo beginnen en we examens worden gepland wanneer je daar klaar voor bent.

Het reserveren van een praktijkexamen kan alleen als je de machtiging voor onze rijschool hebt ingediend via mijn.cbr.nl. De gezondheidsverklaring moet ook ingediend zijn. Zodra dit is gebeurd krijgen de rijschool Leiden en jij een bevestiging van de machtiging.

autorijlessen
autorijlessen

Autorijlessen

Je kunt bij de instructeur aangeven dat je graag wil meerijden en bespreken wanneer dat mogelijk is. Zo krijg je een goede indruk wat je zoon /dochter allemaal leert, hoe het gaat met de lessen geregeld is. Wist je bijvoorbeeld dat wij de vorderingen van de les op een tablet verwerken en dat je zoon of dochter dit op een app kan inzien? Super handig.

Het meerijden kost niets en is erg leuk om eens te doen! Zeker ook handig als je coach/begeleider wordt van je zoon of dochter als ze nog geen 18 zijn.

Onze professionele rijinstructeurs houden rekening met jouw wensen. We houden jouw eigen tempo aan. De ophaallocatie is bespreekbaar en je kunt kiezen voor een mannelijke of vrouwelijke instructeur. Zo doen we er alles aan om jou om je gemak te stellen. Daarnaast kun je kiezen voor een volledig samengesteld pakket of voor losse rijlessen.

De opleiding start altijd met een proefles, ook wel intakeles genoemd. De les is belangrijk vanwege twee doelen. Allereerst kunnen we jou, aan de hand van de proefles, adviseren over de mogelijkheden. We vertellen wat het beste past bij jou. Het is ook een manier om kennis te maken met onze rijschool. Je ontdek meteen hoe wij te werk gaan. Deze intakeles is geheel vrijblijvend. Aan de hand van deze oefenles kun je zelf kiezen of je verder wilt gaan met een rijopleiding bij onze rijschool.

Nuttige links
Nuttige links